Anaokulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulumuza devam eden çocuklarımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Spor Salonunda coşkuyla kutladılar. Törene Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Yücel, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Özdemir ve velilerimiz katıldı. Törende çocuklarımız şiirleri, şarkıları ve gösterileri ile konuklarımıza duygulu anlar yaşattılar. Çocuklarımızın “Türkiye” adlı şarkıyı söylemesiyle programımız son buldu.

Nurettin Topçu kimdir?

1909 yılında İstanbul'da doğmuş ve 1975 yılında İstanbul'da vefat etmiş bir öğretmen ve  fikir insanıdır. Sorbon Üniversitesi'nde felsefe üzerine doktora yapmış özgün bir düşünürdür. "İsyan Ahlakı" çalışmasıyla felsefe çevrelerince büyük takdir toplamıştır.