Anaokulumuzda Hemşire Görevlendirilmesi

Anaokulumuza 11.10.2016 tarihi itibariyle tam zamanlı olarak hemşire Reyhan Çolak göreve başlamıştır. Hemşiremiz okulumuzda çocuklarda oluşan yaralanma, ateşlenme gibi durumlarda ilk müdahalede bulunabilecektir. Çocukların kullanması gereken ilaçları (antibiyotik hariç) takibini gerçekleştirecek ve çocuklara verecektir. İlaçlarınız için ilaç formu doldurulması formun yanısıra reçetenin fotokopisinin de getirilmesi önemle rica olunur.

Valide Malhatun Anaokulu

Yönetimi

Dede Korkut kimdir?

570-632 yılları arasında yaşamıştır.  Ozanlar piri olarak kabul edilmektedir. Destansı toplum kahramanlarının hayat mücadelelerini anlatan Dede Korkut Hikayeleri ile meşhur olmuştur.