Ahmet Yesevi İşitme Engelliler İlkokuluna Materyal Teslimi

Anaokulumuzda velilerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz “ Engelsiz Bir Dünya İçin El Ele” konulu proje kapsamında yapılan ve Eğitim Fakültesi Okul öncesi öğretmenliği Lisans programında yer alan Okul öncesinde matematik eğitimi dersi kapsamında öğrencilerin hazırladıkları materyaller Anaokulu Koordinatörümüz Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay, anaokulu müdürümüz Burcu Mutlu ve sınıflardan seçilen temsili çocuklarımız ile birlikte Ahmet Yesevi İşitme Engelliler İlkokuluna teslim edildi.

İbn-i Sina kimdir?

İbn-i Sina (d. 980- ö.1037 ); bilim ve tıp insanı, yazar, filozof. Değişik alanlarda 200 kitap yazmıştır. Tıp alanında yedi yüzyıl boyunca temel kaynak eser olarak kullanılan Tıbbın Kanunu adlı kitabı ile ünlenmiştir.