Ahmet Yesevi İşitme Engelliler İlkokuluna Materyal Teslimi

Anaokulumuzda velilerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz “ Engelsiz Bir Dünya İçin El Ele” konulu proje kapsamında yapılan ve Eğitim Fakültesi Okul öncesi öğretmenliği Lisans programında yer alan Okul öncesinde matematik eğitimi dersi kapsamında öğrencilerin hazırladıkları materyaller Anaokulu Koordinatörümüz Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay, anaokulu müdürümüz Burcu Mutlu ve sınıflardan seçilen temsili çocuklarımız ile birlikte Ahmet Yesevi İşitme Engelliler İlkokuluna teslim edildi.

Nurettin Topçu kimdir?

1909 yılında İstanbul'da doğmuş ve 1975 yılında İstanbul'da vefat etmiş bir öğretmen ve  fikir insanıdır. Sorbon Üniversitesi'nde felsefe üzerine doktora yapmış özgün bir düşünürdür. "İsyan Ahlakı" çalışmasıyla felsefe çevrelerince büyük takdir toplamıştır.