Ön Kayıt Duyurusu

Yönetimin Anaokulumuz kayıtları ile ilgili netleştiremediği durumlar söz konusudur. Bu nedenle de ön kayıt başvurularının açılması gecikmiştir. En kısa sürede kontenjanlar netleştirilip tekrar duyuruya çıkılacaktır.

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma                                                                                                                Anaokulu Yönetimi

Nene Hatun kimdir?

1857 yılında doğmuş ve 22 Mayıs 1955 yılında Erzurum'da vefat etmiştir. Aziziye savunmasına 20 yaşlarında, küçük yaştaki oğlunu ve 3 aylık kızını evde bırakarak katılmıştır. Türk Kadınlar Birliği tarafından 1955 yılında annelerin annesi seçilmiştir.