Anaokulumuzda Trafik Haftası

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulumuzda Trafik Haftası nedeniyle 06.05.2016 cuma günü, Eskişehir Trafik Şube Müdürlüğünden polisler gelerek çocuklarımıza trafik kuralları ve trafik kurallarının önemi hakkında bilgi verildi. Çocuklarımız polis aracını inceleyerek, araçtan anons yaptılar ve yaya olarak uyulması gereken kuralları öğrendiler. Etkinliğe katılımları için Eskişehir Trafik Şube Müdürlüğüne, velimiz Mustafa Yavuz’a, Öğretmenlerimize ve çocuklarımıza teşekkür ederiz.

Zübeyde Hanım kimdir?

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ün annesidir. 1857 yılında Selanik'te doğmuş ve 14 Ocak 1923 yılında İzmir'de vefat etmiştir. Okuma yazma bilmeyen geleneksel bilge bir Türk anasıdır.