Anaokulumuzda Trafik Haftası

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulumuzda Trafik Haftası nedeniyle 06.05.2016 cuma günü, Eskişehir Trafik Şube Müdürlüğünden polisler gelerek çocuklarımıza trafik kuralları ve trafik kurallarının önemi hakkında bilgi verildi. Çocuklarımız polis aracını inceleyerek, araçtan anons yaptılar ve yaya olarak uyulması gereken kuralları öğrendiler. Etkinliğe katılımları için Eskişehir Trafik Şube Müdürlüğüne, velimiz Mustafa Yavuz’a, Öğretmenlerimize ve çocuklarımıza teşekkür ederiz.

Mevlana kimdir?

Mevlana (d. 1207 – ö. 1273); şair, düşünce insanı ve mutasavvıf. Başlıca eserleri: Mesnevi, Divan-ı Kebir, Fihi Ma-Fih, Mecalis-i Seb'a, Mektubat. İnsanlığa hoşgörü çağrısı ile ünlenmiş özgün bir düşünce insanıdır.