Anaokulu Çocuklarımızın Ağız ve Diş Sağlığı Sergisi

Valide Malhatun Anaokulu ve Diş Hekimliği ile yapılan protokol kapsamında ailelere ve öğretmenlere

Seminerler verilmesinin yanı sıra çocuklara ağız taraması gerçekleştirilmiş ve her etkinlik uygulamasının öncesi ve sonrasında çocuklar tarafından özgün ürünler ve resimler yapılmıştır. Çocukların yaptığı etkinlikler ve resimler protokol kapsamında bir sergiyle ailelere sunulmuştur. Sergi açılışına Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan AY, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İlhan Metin DAĞSUYU, Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Şule BAYRAK, Yrd. Doç. Dr. Nuray TÜLOĞLU, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin TURAN, Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri M. Fatih ÖZMUTLU, Yrd. Doç. Dr. Neslihan BAY, Anaokulu Müdürü Burcu MUTLU tarafından gerçekleştirildi.

Zübeyde Hanım kimdir?

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ün annesidir. 1857 yılında Selanik'te doğmuş ve 14 Ocak 1923 yılında İzmir'de vefat etmiştir. Okuma yazma bilmeyen geleneksel bilge bir Türk anasıdır.