Anaokulumuzda Beyin Farkındalığı Etkinliği

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulumuzda 16.03.2016 tarihinde Üniversitemiz Tıp Fakültesi Biyofizik Ana Bilim Dalı Üyesi aynı zamanda Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ferhan Esen Beyin farklılığı haftası kapsamında anaokulumuzda “Beynimizi Tanıyalım” başlıklı sunumu 5 yaş grubu çocuklarımızla gerçekleştirdi. Sunumdan sonra çocuklarımıza oyun hamuru ile beyin yaptırılarak konu pekiştirildi. Prof. Dr. Ferhan Esen’e yaptığı etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

Nurettin Topçu kimdir?

1909 yılında İstanbul'da doğmuş ve 1975 yılında İstanbul'da vefat etmiş bir öğretmen ve  fikir insanıdır. Sorbon Üniversitesi'nde felsefe üzerine doktora yapmış özgün bir düşünürdür. "İsyan Ahlakı" çalışmasıyla felsefe çevrelerince büyük takdir toplamıştır.