Anaokulumuzda Beyin Farkındalığı Etkinliği

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulumuzda 16.03.2016 tarihinde Üniversitemiz Tıp Fakültesi Biyofizik Ana Bilim Dalı Üyesi aynı zamanda Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ferhan Esen Beyin farklılığı haftası kapsamında anaokulumuzda “Beynimizi Tanıyalım” başlıklı sunumu 5 yaş grubu çocuklarımızla gerçekleştirdi. Sunumdan sonra çocuklarımıza oyun hamuru ile beyin yaptırılarak konu pekiştirildi. Prof. Dr. Ferhan Esen’e yaptığı etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

İbn-i Sina kimdir?

İbn-i Sina (d. 980- ö.1037 ); bilim ve tıp insanı, yazar, filozof. Değişik alanlarda 200 kitap yazmıştır. Tıp alanında yedi yüzyıl boyunca temel kaynak eser olarak kullanılan Tıbbın Kanunu adlı kitabı ile ünlenmiştir.