Minik yüreklerde karne sevinci

Okulların ara tatile girdiği 22 Ocak 2016 ‘da Anaokulumuzda karne heyecanı yaşandı. Aileler için Sultanahmet Meydanında sınıfların etkinlik sergileri, gezilerin slayt gösterileri ve ikramlar yer aldı. Çocuklarımız sınıflarında aileleriyle birlikte oyunlar oynadıktan sonra öğretmenlerinin tatil için önerilerini dinleyip küçük hediyeler aldılar. Tabi en önemlisi de gelişim raporlarını almanın sevinci oldu. Aileleri ve öğretmenleriyle sevinçlerini paylaşan çocuklarımız sınıflarında hatıra fotoğrafları çekildiler. Ayrıca dönem içerisinde düzenlenen eğitim seminerlerine katılan ailelerimize teşekkür belgeleri takdim edildi.

Mevlana kimdir?

Mevlana (d. 1207 – ö. 1273); şair, düşünce insanı ve mutasavvıf. Başlıca eserleri: Mesnevi, Divan-ı Kebir, Fihi Ma-Fih, Mecalis-i Seb'a, Mektubat. İnsanlığa hoşgörü çağrısı ile ünlenmiş özgün bir düşünce insanıdır.