Minik yüreklerde karne sevinci

Okulların ara tatile girdiği 22 Ocak 2016 ‘da Anaokulumuzda karne heyecanı yaşandı. Aileler için Sultanahmet Meydanında sınıfların etkinlik sergileri, gezilerin slayt gösterileri ve ikramlar yer aldı. Çocuklarımız sınıflarında aileleriyle birlikte oyunlar oynadıktan sonra öğretmenlerinin tatil için önerilerini dinleyip küçük hediyeler aldılar. Tabi en önemlisi de gelişim raporlarını almanın sevinci oldu. Aileleri ve öğretmenleriyle sevinçlerini paylaşan çocuklarımız sınıflarında hatıra fotoğrafları çekildiler. Ayrıca dönem içerisinde düzenlenen eğitim seminerlerine katılan ailelerimize teşekkür belgeleri takdim edildi.

Dede Korkut kimdir?

570-632 yılları arasında yaşamıştır.  Ozanlar piri olarak kabul edilmektedir. Destansı toplum kahramanlarının hayat mücadelelerini anlatan Dede Korkut Hikayeleri ile meşhur olmuştur.