Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksek Okuluna Gezimiz

Eskişehir Osmangazi Üniversite Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulunda kültürel etkinlikler kapsamında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksek Okuluna gezi düzenlenmiştir. Çocuklarımız atların yaşadıkları yerleri, nasıl beslendikleri ve eğitildikleri konusunda bilgi aldıktan sonra sırayla atlara bindiler. Meslek Yüksek Okulu ve Anaokulumuz işbirliğinde gerçekleşen gezi sayesinde çocuklarımız, kültürümüzün önemli bir parçası olan atları tanıma fırsatı buldular. Çocukların çok eğlendiği bu gezinin, önümüzdeki dönemde de tekrarlanması planlanmaktadır.

Fatma Seher kimdir?

Fatma Seher Erden (1888 - 1955), Kurtuluş Savaşı kahramanı kadın asker.İstiklal Madalyası sahibidir.