Valide Malhatun Anaokulu’ndan Kaydı Silinen 54 Ay ve Üzeri Çocukların Kaydının Tekrar Yapılması Hakkında Duyuru

"Milli Eğitim Bakanlığının 54 ay ve üzeri çocukların sadece Milli Eğitime bağlı okul öncesi kurumlarda okullaştırılması programına geçeceği sebebiyle Üniversitemiz Valide Malhatun Anaokulu- Gündüz Bakım Evinden 54 ay ve üzeri çocukların kaydı silinmiştir.

Bakanlığın söz konusu yasal düzenlemeyi henüz yürürlüğe koymadığından ve Üniversitemize 54 ay ve üzeri çocukların kaydını tekrar yapabileceğimize yönelik gönderdiği yazıya istinaden Üniversitemiz Anaokulu ve Gündüz Bakım Evinden 54 ay ve üzeri olup da kaydı silinen çocukların 15 Eylül 2017 tarihine kadar tekrar kayıtları yapılacaktır."

Ekli Dosyalar :

Seyit Onbaşı kimdir?

1889 - 1939 arasında yaşamıştır. Çanakkale zaferinde yapılan atışlar sebebiyle tabyada bulunan topun mermi kaldıran vinci parçalanır.Bunun üzerine Seyit Ali 275 kilogram ağırlığındaki top mermilerini sırtlayarak top kundağına yerleştirmiş; atışıyla düşman zırhlısı Bouvet gemisinin batmasını sağlamış ve savaşın kazanılmasında önemli bir rol oynamıştır.