Kayıt Duyurusu

"Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Valide Malhatun Anaokulu Gündüz Bakım Evinin Eğitim Fakültesi bünyesinden Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına devir işlemlerinin uzamasından dolayı ön kayıt ve kesin kayıt işlemleri aksamıştır. Bu seneye özgü olmak koşuluyla ön kayıtlar 24 Temmuz - 04 Ağustos 2017 tarihlerinde, kesin kayıtlar ise 14 - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak olup, 21 - 22 - 23 Ağustos 2017 tarihlerinde 16:00 - 17:00 saatleri arasında okulda veli tanıtım etkinliği düzenlenecektir. Ön kayıt için 36 ile 53 aylar arasındaki çocuklar başvuruda bulunulabilecektir. Diğer başvurular dikkate alınmayacaktır. Ön kayıtlarda öncelikli olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi personelinin çocukları için yapılan başvurular değerlendirilecek olup yer kaldığı takdirde dışarıdan yapılan başvurular dikkate alınacaktır.

Ön kayıt yaptırmak için tıklayınız:

Piri Reis kimdir?

1465 - 1554 yılları arasında yaşamış Türk-Osmanlı denizci ve kartografıdır. Asıl adı Muhyiddin Piri Bey'dir.Amerika'yı gösteren Dünya haritaları ve Kitab-ı Bahriye adlı denizcilik kitabıyla ünlüdür.