Minik Yüreklerin Karne Sevinci

2016-2017 eğitim öğretim yılı karne etkinliği Anaokulumuz Sultan Ahmet Meydanında velilerinde katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinliğin açılışında konuşan Anaokulu Müdürü Burcu Mutlu, konuşmasında çocukların anaokulumuzda almış olduğu okul öncesi eğitim ile üst düzey gelişim sağlanmış, birçok beceriyi kazanmış olarak mezun olmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Konuşmasının devamında okulun bu günkü niteliğinin, öz verili çalışmaları ile ve değerli velilerinin desteği ile elde edildiğini, Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay’ın öncülüğünde örnek bir okul olma yolunda ilerlediğini, çocuklarımız için en iyisi en doğrusunu yapma gayretini gösterdiklerini ve bunun için hiçbir fedakârlıktan kaçmadıklarını belirtti. Konuşmasının sonunda başta Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay olmak üzere son derece özveriyle çalışan öğretmenlerimize, Valide Malhatun Anaokulu çalışanlarına teşekkürlerini sundu. Tören mezun olan çocukların drama gösterileri, mezuniyet kütüğüne çocukların künyesinin çakılması, mezuniyet belgelerinin ve karnelerinin verilmesinin ardından mezuniyet balonlarının uçurulmasıyla son buldu.

Hayme Ana kimdir?

Gündüz Alp'in eşi, Ertuğrul Gazi'nin annesi ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu Osman Gazi'nin büyükannesidir. XIII.yüzyılın ikinci yarısında vefat etmiştir.