Kardeş Okul Gezimiz

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma anaokulu yönetimi olarak kardeş okul projesi kapsamında Kızılcaören İlkokulu anasınıfına ziyaret gerçekleştirildi. Kardeş okul projesi ile çocuklarımıza yardımlaşma, paylaşma, işbirliği gibi manevi değerlerin kazandırılması amaçlanmıştır. Ziyaret esnasında veliler tarafından toplanan oyuncak, kitap, eğitici materyal vb. malzemeler çocuklarımızın adına Kızılcaören ilkokulu anasınıfına teslim edildi. Desteklerinden dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Zübeyde Hanım kimdir?

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ün annesidir. 1857 yılında Selanik'te doğmuş ve 14 Ocak 1923 yılında İzmir'de vefat etmiştir. Okuma yazma bilmeyen geleneksel bilge bir Türk anasıdır.