Anaokulumuzda Kulak Taraması ve Etkinliği

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ile Anaokulumuz arasında yapılan işbirliği sonucunda önce sınıflarda kulağın özelliklerini ve korunmasına yönelik etkinlik gerçekleştirilmiş sonrasında ise; 5 yaş çocuklarımızın kulak taramaları, işitme testleri ve 4 yaş çocuklarımızın işitme testleri, KBB öğretim üyesi Prof. Dr. Armağan İncesulu ve bölüm odyologları tarafından okulumuz Sultan Ahmet Meydanında 24.05.2017 tarihinde yapılmıştır. Etkinliği gerçekleştiren öğretmenlerimize kulak taramalarını gerçekleştiren hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Mevlana kimdir?

Mevlana (d. 1207 – ö. 1273); şair, düşünce insanı ve mutasavvıf. Başlıca eserleri: Mesnevi, Divan-ı Kebir, Fihi Ma-Fih, Mecalis-i Seb'a, Mektubat. İnsanlığa hoşgörü çağrısı ile ünlenmiş özgün bir düşünce insanıdır.