Anaokulumuzda Kulak Taraması ve Etkinliği

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ile Anaokulumuz arasında yapılan işbirliği sonucunda önce sınıflarda kulağın özelliklerini ve korunmasına yönelik etkinlik gerçekleştirilmiş sonrasında ise; 5 yaş çocuklarımızın kulak taramaları, işitme testleri ve 4 yaş çocuklarımızın işitme testleri, KBB öğretim üyesi Prof. Dr. Armağan İncesulu ve bölüm odyologları tarafından okulumuz Sultan Ahmet Meydanında 24.05.2017 tarihinde yapılmıştır. Etkinliği gerçekleştiren öğretmenlerimize kulak taramalarını gerçekleştiren hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Nasrettin Hoca kimdir?

1208 yılında doğmuş ve 1284 yılında vefat etmiştir. Selçuklu döneminde yaşamış büyük bir mizah ustası ve düşünürdür. Hikayeleri ve fıkralarıyla bilinen bir filozof ve bilgedir.