Anaokulumuzda Matematik Etkinliği

16.05.2017 tarihinde Anaokulumuz bahçesinde Koordinatörümüz Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay’ın yürütmüş olduğu “Okul Öncesinde Matematik Eğitimi” dersi kapsamında yapılan etkinlik materyalleri Okul öncesi öğretmenliği öğrencileri tarafından sergilendi. Çocuklarımız ailelerinin de katılımlarıyla etkinlik masalarında matematiği keşfedecekleri eğlenceli etkinlikler yaptılar. Katılımlarından dolayı velilerimize, emeklerinden dolayı da Okul öncesi öğretmenliği 2. sınıf öğrencilerine teşekkür ederiz.

Zübeyde Hanım kimdir?

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ün annesidir. 1857 yılında Selanik'te doğmuş ve 14 Ocak 1923 yılında İzmir'de vefat etmiştir. Okuma yazma bilmeyen geleneksel bilge bir Türk anasıdır.