Anaokulumuzda Matematik Etkinliği

16.05.2017 tarihinde Anaokulumuz bahçesinde Koordinatörümüz Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay’ın yürütmüş olduğu “Okul Öncesinde Matematik Eğitimi” dersi kapsamında yapılan etkinlik materyalleri Okul öncesi öğretmenliği öğrencileri tarafından sergilendi. Çocuklarımız ailelerinin de katılımlarıyla etkinlik masalarında matematiği keşfedecekleri eğlenceli etkinlikler yaptılar. Katılımlarından dolayı velilerimize, emeklerinden dolayı da Okul öncesi öğretmenliği 2. sınıf öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nene Hatun kimdir?

1857 yılında doğmuş ve 22 Mayıs 1955 yılında Erzurum'da vefat etmiştir. Aziziye savunmasına 20 yaşlarında, küçük yaştaki oğlunu ve 3 aylık kızını evde bırakarak katılmıştır. Türk Kadınlar Birliği tarafından 1955 yılında annelerin annesi seçilmiştir.