Anaokulumuzda Çocuklarımızın Ağız ve Diş Sağlığı Sergisi

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu ve diş Hekimliği Fakültesi ile yapılan protokol kapsamında ailelere ve öğretmenlere seminer verilmesinin yanı sıra çocuklarımızın ağız ve diş taramaları gerçekleştirilmiş, her etkinlik uygulamasının öncesinde ve sonrasında çocuklar tarafından özgün ürünler, resimler yapılmıştır. Çocukların yaptığı etkinlikler ve resimler sergiyle ailelere sunulmuştur. Sergi açılışına Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Şule Bayrak, Yrd. Doç. Dr. Nuray Tüloğlu, anaokulu Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay, anaokulu Müdürü Burcu Mutlu ve Eskişehir Milli eğitime bağlı okulumuzda görev yapan öğretmenlerimiz katılmıştır.

Mevlana kimdir?

Mevlana (d. 1207 – ö. 1273); şair, düşünce insanı ve mutasavvıf. Başlıca eserleri: Mesnevi, Divan-ı Kebir, Fihi Ma-Fih, Mecalis-i Seb'a, Mektubat. İnsanlığa hoşgörü çağrısı ile ünlenmiş özgün bir düşünce insanıdır.