Anaokulumuzda Çocuklarımızın Kulak Taramaları

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ile Anaokulumuz arasında yapılan işbirliği sonucunda önce sınıflarda kulağın özellikleri ve korunmasına yönelik etkinlik gerçekleştirilmiş sonrasında ise; 3 yaş çocuklarımızın kulak taramaları ve işitme testleri, 4 yaş çocuklarımızın kulak taramaları KBB Öğretim Üyesi Prof. Dr. Armağan İncesulu ve bölüm odyologları tarafından okulumuz Sultan Ahmet Meydanında yapılmıştır. Etkinliği gerçekleştiren öğretmenlerimize Kulak taramasını  gerçekleştiren hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Mevlana kimdir?

Mevlana (d. 1207 – ö. 1273); şair, düşünce insanı ve mutasavvıf. Başlıca eserleri: Mesnevi, Divan-ı Kebir, Fihi Ma-Fih, Mecalis-i Seb'a, Mektubat. İnsanlığa hoşgörü çağrısı ile ünlenmiş özgün bir düşünce insanıdır.