Anaokulumuzda Çocuklarımızın Kulak Taramaları

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ile Anaokulumuz arasında yapılan işbirliği sonucunda önce sınıflarda kulağın özellikleri ve korunmasına yönelik etkinlik gerçekleştirilmiş sonrasında ise; 3 yaş çocuklarımızın kulak taramaları ve işitme testleri, 4 yaş çocuklarımızın kulak taramaları KBB Öğretim Üyesi Prof. Dr. Armağan İncesulu ve bölüm odyologları tarafından okulumuz Sultan Ahmet Meydanında yapılmıştır. Etkinliği gerçekleştiren öğretmenlerimize Kulak taramasını  gerçekleştiren hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Nene Hatun kimdir?

1857 yılında doğmuş ve 22 Mayıs 1955 yılında Erzurum'da vefat etmiştir. Aziziye savunmasına 20 yaşlarında, küçük yaştaki oğlunu ve 3 aylık kızını evde bırakarak katılmıştır. Türk Kadınlar Birliği tarafından 1955 yılında annelerin annesi seçilmiştir.