Anaokulumuzda Kültür Şenliği

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Kültür Şenliği”, okul bahçesinde öğrenci velilerinin de katılımlarıyla gerçekleşti.

Şenliğin açılışında konuşan Anaokulu Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay, okul öncesi eğitimde içinde bizim kültürümüz ve değerlerimizi barındıran farklı bir model yaratarak Türkiye’de bir ilki başarmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Söz konusu başarının bir ekip işi olduğunun altını çizen Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay, Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu ekibi olarak yürekleriyle bunu başardıklarını söyledi. Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay sözlerini 3. Kültür Şenliği’nin düzenlenmesine emeği geçen tüm anaokulu ekibine ve katılımcılara teşekkür ederek tamamladı.

Açılışın ardından halk oyunları, kültürel çocuk oyunları, Hacivat-Karagöz gösterisi, Türk Halk Müziği dinletisi, kültürel etkinlik masaları gibi bölümlerle devam eden şenlikte Türk mutfağından ikramlar da yer aldı.

Fatma Seher kimdir?

Fatma Seher Erden (1888 - 1955), Kurtuluş Savaşı kahramanı kadın asker.İstiklal Madalyası sahibidir.