Çocuklarımızla Protokol Ziyareti

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 21.04.2017 tarihinde öğretmenleri tarafından belirlenen 5 yaş grubundan çocuklarımız ile birlikte Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Hasan Gönen’e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan Konuk’a, Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu’na, Prof. Dr. Alpaslan Birdane’ye, Genel Sekreter Ali Urazel’e, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Cemil Yücel’e ve Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Mehmet Fatih Özmutlu’ya makamlarında ziyarette bulundular. Çocuklarımız temsili olarak makam koltuklarına oturdular. İstek ve taleplerini belirterek, öğretmenleri ile birlikte yaptıkları hediyeleri takdim ettiler. Çocuklara da hediyeleri takdim edildikten sonra tekrar okula dönüldü. Bu anlamlı günde çocuklarımıza vakit ayırdıkları ve temsili olarak makamlarını teslim ettikleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen’e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan Konuk’a, Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu’na, Prof. Dr. Alpaslan Birdane’ye, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Cemil Yücel’e ve Fakülte Sekreteri Mehmet Fatih Özmutlu’ya teşekkürlerimizi sunarız.

Nurettin Topçu kimdir?

1909 yılında İstanbul'da doğmuş ve 1975 yılında İstanbul'da vefat etmiş bir öğretmen ve  fikir insanıdır. Sorbon Üniversitesi'nde felsefe üzerine doktora yapmış özgün bir düşünürdür. "İsyan Ahlakı" çalışmasıyla felsefe çevrelerince büyük takdir toplamıştır.