23 Nisan Çocuk Şenliği

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu’nun düzenlediği “23 Nisan Çocuk Şenliği” okulumuzun bahçesinde 20.04.2017 tarihinde velilerin de katılımı ile gerçekleşti.  Çocuk Şenliğinde Anaokulu Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay ve Anaokulu Müdürü Burcu Mutlu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından velilerimiz çocukları ile birlikte oyunlar oynayarak eğlendiler. 23 Nisan etkinliği eğlenceli etkinlik masaları, ikramlar ve uçurta şenliğiyle devam etti.

Nene Hatun kimdir?

1857 yılında doğmuş ve 22 Mayıs 1955 yılında Erzurum'da vefat etmiştir. Aziziye savunmasına 20 yaşlarında, küçük yaştaki oğlunu ve 3 aylık kızını evde bırakarak katılmıştır. Türk Kadınlar Birliği tarafından 1955 yılında annelerin annesi seçilmiştir.