Zooloji Müzesi Gezimiz

Valide Malhatun Anaokulu çocuklarımızla birlikte Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi yer alan Zooloji Müzesine gezi düzenlendi. Gezide çocuklarımız Anadolu da yaşayan sürüngen, kuş, böcek, balık türünden 900 hayvan örneğinin fosillerini inceleme ve tanıma fırsatı buldular.Valide Malhatun Anaokulu çocuklarımızla birlikte Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi yer alan Zooloji Müzesine gezi düzenlendi. Gezide çocuklarımız Anadolu da yaşayan sürüngen, kuş, böcek, balık türünden 900 hayvan örneğinin fosillerini inceleme ve tanıma fırsatı buldular.

Nurettin Topçu kimdir?

1909 yılında İstanbul'da doğmuş ve 1975 yılında İstanbul'da vefat etmiş bir öğretmen ve  fikir insanıdır. Sorbon Üniversitesi'nde felsefe üzerine doktora yapmış özgün bir düşünürdür. "İsyan Ahlakı" çalışmasıyla felsefe çevrelerince büyük takdir toplamıştır.