Zooloji Müzesi Gezimiz

Valide Malhatun Anaokulu çocuklarımızla birlikte Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi yer alan Zooloji Müzesine gezi düzenlendi. Gezide çocuklarımız Anadolu da yaşayan sürüngen, kuş, böcek, balık türünden 900 hayvan örneğinin fosillerini inceleme ve tanıma fırsatı buldular.Valide Malhatun Anaokulu çocuklarımızla birlikte Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi yer alan Zooloji Müzesine gezi düzenlendi. Gezide çocuklarımız Anadolu da yaşayan sürüngen, kuş, böcek, balık türünden 900 hayvan örneğinin fosillerini inceleme ve tanıma fırsatı buldular.

Piri Reis kimdir?

1465 - 1554 yılları arasında yaşamış Türk-Osmanlı denizci ve kartografıdır. Asıl adı Muhyiddin Piri Bey'dir.Amerika'yı gösteren Dünya haritaları ve Kitab-ı Bahriye adlı denizcilik kitabıyla ünlüdür.