Anaokulumuzda Sağlıklı Beslenme Semineri

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulunda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatri ve Metabolizma Anabilim Dalı’ndan, Anaokulumuza çocuklarımızın yemek listelerinin protein ve içerik bakımından hazırlanması, kontrol edilmesi için görevlendirilen Diyetisyen Nur Ateş tarafından 16.02.2017 perşembe günü 12.00-13.00 saatleri arasında okulumuz toplantı salonunda “Okul öncesi dönemde sağlıklı beslenme” konulu seminer verilmiştir. Seminere velilerimiz ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı görev yapan öğretmenlerimiz katılmıştır. Seminere katılamayan velilerimz için sunu ekte verilmiştir. Seminer sunusu için Diyetisyen Nur Ateş’e, seminere katılımlarından dolayı velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Dede Korkut kimdir?

570-632 yılları arasında yaşamıştır.  Ozanlar piri olarak kabul edilmektedir. Destansı toplum kahramanlarının hayat mücadelelerini anlatan Dede Korkut Hikayeleri ile meşhur olmuştur.