Anaokulumuzda dönem sonu karne etkinliği

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulunda 20.01.2017 cuma günü 10.00-12.00 saatleri arasında sınıflarda anaokulumuza devam eden çocuklarımızın ailelerinin katılımıyla dönem sonu karne etkinliği yapılmıştır. Çocuklarımız sınıflarında öğretmenleri ve aileleri ile birlikte etkinlikler yapıp, oyunlar oynandılar. Daha sonra çocuklarımıza öğretmenleri tarafından karneleri ve hediyeleri verildi. Velilere sunulan ikramlardan sonra karne etkinliğimiz son buldu.

Nene Hatun kimdir?

1857 yılında doğmuş ve 22 Mayıs 1955 yılında Erzurum'da vefat etmiştir. Aziziye savunmasına 20 yaşlarında, küçük yaştaki oğlunu ve 3 aylık kızını evde bırakarak katılmıştır. Türk Kadınlar Birliği tarafından 1955 yılında annelerin annesi seçilmiştir.