Anaokulumuzda Bilim Şenliği

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulunda 27.12.2016 salı günü 15.30-17.00 saatleri arasında okulumuz Sultan Ahmet Meydanında Anaokulu Koordinatörümüz Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay’ın yürütmüş olduğu “Okul Öncesinde Fen Eğitimi” dersi kapsamında bir dönem boyunca Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul öncesi öğretmenliği 2.sınıf öğrencilerinin sınıflarda yapmış olduğu etkinliklerin sunumları “Bilim Şenliği” ile yapılmıştır. Anaokulumuza devam eden çocuklar ailelerinin katılımlarıyla etkinlik masalarında deneyler, gözlemler ve incelemeler yaparak eğlendiler. Velilerimizde evde yapılabilecek Bilim etkinlikleri hakkında bilgi sahibi oldular. Katılımlarından dolayı velilerimize, emeklerinden dolayı da Okul öncesi öğretmenliği 2. Sınıf öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nene Hatun kimdir?

1857 yılında doğmuş ve 22 Mayıs 1955 yılında Erzurum'da vefat etmiştir. Aziziye savunmasına 20 yaşlarında, küçük yaştaki oğlunu ve 3 aylık kızını evde bırakarak katılmıştır. Türk Kadınlar Birliği tarafından 1955 yılında annelerin annesi seçilmiştir.