Anaokulumuzda Bilim Şenliği

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulunda 27.12.2016 salı günü 15.30-17.00 saatleri arasında okulumuz Sultan Ahmet Meydanında Anaokulu Koordinatörümüz Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay’ın yürütmüş olduğu “Okul Öncesinde Fen Eğitimi” dersi kapsamında bir dönem boyunca Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul öncesi öğretmenliği 2.sınıf öğrencilerinin sınıflarda yapmış olduğu etkinliklerin sunumları “Bilim Şenliği” ile yapılmıştır. Anaokulumuza devam eden çocuklar ailelerinin katılımlarıyla etkinlik masalarında deneyler, gözlemler ve incelemeler yaparak eğlendiler. Velilerimizde evde yapılabilecek Bilim etkinlikleri hakkında bilgi sahibi oldular. Katılımlarından dolayı velilerimize, emeklerinden dolayı da Okul öncesi öğretmenliği 2. Sınıf öğrencilerine teşekkür ederiz.

Dede Korkut kimdir?

570-632 yılları arasında yaşamıştır.  Ozanlar piri olarak kabul edilmektedir. Destansı toplum kahramanlarının hayat mücadelelerini anlatan Dede Korkut Hikayeleri ile meşhur olmuştur.