Anaokulumuzda Bilim Şenliği

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulunda 27.12.2016 salı günü 15.30-17.00 saatleri arasında okulumuz Sultan Ahmet Meydanında Anaokulu Koordinatörümüz Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay’ın yürütmüş olduğu “Okul Öncesinde Fen Eğitimi” dersi kapsamında bir dönem boyunca Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul öncesi öğretmenliği 2.sınıf öğrencilerinin sınıflarda yapmış olduğu etkinliklerin sunumları “Bilim Şenliği” ile yapılmıştır. Anaokulumuza devam eden çocuklar ailelerinin katılımlarıyla etkinlik masalarında deneyler, gözlemler ve incelemeler yaparak eğlendiler. Velilerimizde evde yapılabilecek Bilim etkinlikleri hakkında bilgi sahibi oldular. Katılımlarından dolayı velilerimize, emeklerinden dolayı da Okul öncesi öğretmenliği 2. Sınıf öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nurettin Topçu kimdir?

1909 yılında İstanbul'da doğmuş ve 1975 yılında İstanbul'da vefat etmiş bir öğretmen ve  fikir insanıdır. Sorbon Üniversitesi'nde felsefe üzerine doktora yapmış özgün bir düşünürdür. "İsyan Ahlakı" çalışmasıyla felsefe çevrelerince büyük takdir toplamıştır.