Çocuklarımızın Tiyatro Keyfi

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulumuzda 15.12.2016 tarihinde okulumuz Sultan Ahmet Meydanında Hüseyin Demir tarafından “Mutluluklar Ülkesi “adlı tiyatro oyunu oynandı. Çocuklarımız Mutluluk ülkesine yolculuk yaptılar. Mutluluklar ülkesine giderken ve gittikten sonra karşılaştıkları engelleri aştılar. Mutluluklar ülkesinde kaybolan yüz ifadelerini buldular. Çocuklar oyuna katılarak hayal dünyalarındaki yaratıcı düşünceleri ifade etmiş oldular. Çocuklarımızın oyun sırasında eğlendiği v oyuna aktif olarak katıldığı gözlemlendi.

Zübeyde Hanım kimdir?

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ün annesidir. 1857 yılında Selanik'te doğmuş ve 14 Ocak 1923 yılında İzmir'de vefat etmiştir. Okuma yazma bilmeyen geleneksel bilge bir Türk anasıdır.