Çocuklarımızın Tiyatro Keyfi

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulumuzda 15.12.2016 tarihinde okulumuz Sultan Ahmet Meydanında Hüseyin Demir tarafından “Mutluluklar Ülkesi “adlı tiyatro oyunu oynandı. Çocuklarımız Mutluluk ülkesine yolculuk yaptılar. Mutluluklar ülkesine giderken ve gittikten sonra karşılaştıkları engelleri aştılar. Mutluluklar ülkesinde kaybolan yüz ifadelerini buldular. Çocuklar oyuna katılarak hayal dünyalarındaki yaratıcı düşünceleri ifade etmiş oldular. Çocuklarımızın oyun sırasında eğlendiği v oyuna aktif olarak katıldığı gözlemlendi.

Piri Reis kimdir?

1465 - 1554 yılları arasında yaşamış Türk-Osmanlı denizci ve kartografıdır. Asıl adı Muhyiddin Piri Bey'dir.Amerika'yı gösteren Dünya haritaları ve Kitab-ı Bahriye adlı denizcilik kitabıyla ünlüdür.