Anaokulumuzda Diş Hekimliği Semineri

Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulunda Diş Hekimliği Fakültesi ile yapılan iş birliği protokolü kapsamında “Çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu gülüşleri için ele ele” konulu seminer Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör yardımcısı ve aynı zamanda Diş Hekimliği Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim üyeleri Doç. Dr. Şule Bayrak, Yrd. Doç. Dr. Nuray Tüloğlu, personelimiz ve anaokulumuza devam eden çocuklarımızın velilerinin katılımı ile 30.11.2016 tarihinde 17.00-18.00 saatleri arasında okulumuz toplantı salonunda yapılmıştır.  Seminerde Yrd. Doç. Dr. Nuray Tüloğlu 0-12 yaş grubu çocukların ağız ve diş sağlığı hakkında bilgi vererek çocukların kullanması gereken diş fırçası ve macunlar hakkında önerilerde bulundu. Çocuklarda oluşulabilecek ağız içi ve diş yaralanmalarında yapılacak ilk yardımlar hakkında bilgiler verdi. Anaokulu Koordinatörümüz Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay verdikleri bilgilerden dolayı Doç. Dr. Şule Bayrak ve Yrd. Doç. Dr. Nuray Tüloğlu’na teşekkür etti. Rektör yardımcısı Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu ise; yapılan iş birliği protokolünden memnuniyet duyduğu, hocalarımızın gönüllülük esasıyla bu çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti. Öz verilerinden dolayı Doç Dr. Şule Bayrak ve Yrd. Doç. Dr. Nuray Tüloğlu’na, Yrd. Doç. Dr. Neslihan Bay’a anaokulu yönetimine teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.

Zübeyde Hanım kimdir?

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ün annesidir. 1857 yılında Selanik'te doğmuş ve 14 Ocak 1923 yılında İzmir'de vefat etmiştir. Okuma yazma bilmeyen geleneksel bilge bir Türk anasıdır.